Uncategorized

Chenah Gaspersz over de Rocky Lounge Chair

Chenah Gaspersz over de Rocky Lounge Chair

De Rocky lounge chair is een super leuke lounge stoel  die vrijwel in ieder interieur past.  De Rocky lounge chair heeft veel weg van de design klassieker maar is veel comfortabeler.rocky_lounge_chair_schommelstoel_003

 

Dat komt vooral door de zachte, dikke kussens van de zitting. De witte schommel kuipstoel is extra mooi door zijn chromen frame en beukenhouten onderstel. De volumineuze grijze kussens contrasteren erg mooi met de witte kuip en het beukenhout.

 

Montage van de Rocky lounge chair.

Deze lounge chair heb ik besteld via de moymoyshop.nl  voor slechts € 299,00 terwijl ze op diverse sites voor meer den € 349,00 worden aangeboden, geen slechte aankoop dus. 🙂  Hij word in totaal totaal 5 losse elementen geleverd bestaand uit de kussen, het kuipstoeltje, het verchroomde onderstel en de beukenhouten pootjes. Je hebt hem met 15 minuten volledig in elkaar gezet!  dat is inclusief het weggooien van de kartonnen doos, wel bij het oud papier want tegenwoordig moeten we wel met z’n allen aan afval scheiding doen 🙂

 

Zitcomfort 

Deze lounge stoel doet zijn naam als loungestoel eer aan, want het is echt een genot om een goed boek of om met je laptop en weg te zakken.

rocky_lounge_chair_schommelstoel_002

 

Dus ben je opzoek naar een lekker lounge stoel ?

Dan kan ik je deze Rocky lounge chair echt aan raden. !  En hij is ook nog eens van het Nederlandse design Label Zuiver !  dan wel onder de noemer white label, maar dat doet het design en zitcomfort niet voor onder ! Kort om een leuke en betaalbare stoel die echt in elk interieur past. Ik heb heb dus via de Moymoyshop besteld.