Uncategorized

CONTAINER WONING LATEN BOUWEN

CONTAINER WONING LATEN BOUWEN

 

Container woning. Van uit de gedachte dat er een goedkopere manier moest zijn om een uitbouw te creëren, hebben wij ons volledig gericht op het recyclen van oude zeecontainers tot woonunits, atelier of kantoor aan huis.

Container Woning biedt mogelijkheden

Al we parten over een containerwoning dan hebben we het over een zeecontainer die tenminste een zee rit heeft gemaakt, er staan duizenden opgeslagen waar niets mee gebeurd. Wij geven deze een tweede leven, en bouwen ze om tot een zogenaamde containerwoning. Ook kunnen we deze natuurlijk tot een Poolhous, of tuinhuis om bouwen.

We hebben op dit gebied legio aan mogelijkheden, en laten ons niet beperken in creativiteit. Het ombouwen van een zeecontainer naar een containerwoning, of zorgunit is voor ons de zelfde uitdaging als een kind die zijn eerste toren bouwt van Duplo. En dit doen wij elke dag met plezier.

Voor wie doen we dit

Wij maken container woningen voor iedereen die snel en goed wil wonen. Denk aan een uitbouw achter uw woning of een een gasten verblijf voor logees. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die in plaats van een uitbouw een extra woonlaag creëren. Denk hierbij heet de plaatsing boven op een bestaand huis.

Van container tot villa

Het bouwen met containers zoals wij dat doen is meer dan alleen wonen in een container. Door op de juiste manier de containers te positioneren, bouwen we complete villa’s. U herkent de containers achteraf niet meer terug. Bekijk hier ook het filmpje op Youtube.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in het bouwen met containers? Laat het ons weten we maken graag een afspraak voor u. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en zullen deze met u omzetten tot concrete plannen. Container woningen kunnen we casco opleveren of compleet met badkamer, keuken en woon-inrichting.

 

Neem contact op met BOXBLOCKS