Uncategorized

Elektrische auto rijden maar welke ?

Elektrische auto rijden maar welke ?

Ok ik ben een auto liefhebber, en heb redelijk wat auto’s gereden, zoals BMW X5, een Mercedes C klasse, en tegenwoordig rijd ik in een lekkere zuinige Volvo V40 D4 Met 190 PK! Wat mij tot op heden zeer goed bevalt. Maar goed, gezien de fossiele brandstoffen opraken, en je ook aan de toekomst van je kinderen moet denken, En hoe laat je de aardbol aan hun achter ? Dat zijn vragen die mij tegenwoordig redelijk bezig houden.  De vraag waar ik nu mee zit is dus, Ik wil een elektrische autorijden maar welke ?

 

Het verhaal van Tesla en Elon Musk.

Wat ik echt super  tof vind aan dit verhaal is dat ElonMusk de complete leidende auto merken compleet te kijk heeft gezet met de mogelijkheden omtrent elektrisch rijden.  Maar gezien een Tesla van € 100.000 mij nog wel wat boven het budget is 🙂 zou ik moeten wachten op de Tesla model 3

 

Elecktrische auto rijden

Maar wat zijn dan de overige opties ? Ik denk dat ik deze nog zal moeten uitzoeken, gezien ik verder eigenlijk nog geen proefritten heb gemaakt. Maar goed mijn sterke voorkeur gebaseerd op het verhaal achter Tesla, gaat in eerste instantie  mijn gevoel uit naar Tesla! maar goed zoals ik al schreef, ik moet dit in werkelijkheid nog gaan beleven.

 

Waarom kunnen trouwen de overige merken niet mee komen met Tesla ?

Bovenstaande vraag ik mijzelf ook af ? hoe kan het zijn dat Mercedes, BMW, VW, en Audi  nog steeds geen concurrent hebben op Tesla ? zou het dan toch gaan om belangen die deze partijen hebben in de Olie branche ? Wie zal het zeggen. Ik vindt in ieder geval   dat ik zelf moet gaan beginnen om deze stap te zetten, om achter blijvers in de markt sneller te laten schakelen als het gaat om innoveren en milieubewust te ontwikkelen.